Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszibarack krémleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

Őszibarack krémleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
Őszibarack krémleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Íme a hideg őszibarack krémleves, de melegen ajánlott! :) :) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz.
  2. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy fazékba tesszük, és kevés vízben a cukrokkal és a fahéjrúddal felfőzzük. A tűzről félrehúzva leturmixoljuk.
  3. A pudingport kikeverjük a tejszínnel. A tűzre visszahelyezzük az edényt, ízesítjük még mézzel, és behabarjuk a gyümölcslevest.
  4. Pár óra alatt lehűtjük, és hidegen, felkockázott barack darabokkal és tejszínhabbal tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 66
össznézettség: 19 404
elküldve: 5
receptkönyvben: 85
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hideg gyümölcskrémleves, tejszínes-mézes barackkrémleves, barack krémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

346
őszibarack 9 db
fahéjrúd 2 db
vaníliás cukor 2 csomag
barna cukor 2 ek
méz 2 ek
főzőtejszín 2 dl
vaníliás pudingpor 0.5 tasak
víz 0.5 l
tejszínhab 8 ek