Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszibarackos palacsinta

Őszibarackos palacsinta
Őszibarackos palacsinta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tetszett ez a párosítás, ajánlom mindenkinek!

hozzávalók / 6 adag

A palacsintához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A palacsintatésztát elkészítjük a hozzávalókból, és kevés zsírral kikent palacsintasütőben egyenként kisütjük.
  2. A pudinghoz a tejet odatesszük főni, a tasak tartalmát egy bögrében elkeverjük az egész tejből kivett 4-5 ek tejjel és 3 ek cukorral, majd a tejet levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a pudingporos keveréket, majd tovább főzzük kis lángon, míg besűrűsödik.
  3. A barackokat megmossuk, kis kockákra vágjuk. 
  4. Összeállítjuk a desszertet: a palacsintát megkenjük mogyorókrémmel, erre rákanalazunk 1-2 ek pudingot, majd rászórunk a barackból, és feltűrjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 483
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: palacsinta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mogyorókrémes palacsinta, pudingos palacsinta barackkal, kókuszos palacsinta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

491
finomliszt 2 bögre
tojás 3 db
ásványvíz 3.5 dl
tej 2 dl
napraforgó olaj 1 ek
cukor 3 ek
disznózsír 1 ek
tej 500 ml
kókuszos pudingpor 1 tasak
cukor 3 ek
őszibarack 2 db
nutella 10 dkg