Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Overnight oat - joghurtos zabreggeli

Overnight oat - joghurtos zabreggeli
Overnight oat - joghurtos zabreggeli
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet még írországi tartózkodásom alatt tanultam, és azóta millió variánsában készítettem el. Nagyon szeretem, mert lendületet ad a naphoz, és emiatt kitolódik az ebéd ideje is. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető, és granolát is lehet beletenni. 

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A joghurtot kikeverjük mézzel és fahéjjal.
  2. Minden magot kikeverünk a zabpehellyel.
  3. Egy doboz/zárható üveg aljára teszünk egy réteg zabpelyhet (a mennyiség felét, ha kicsi az edény), rá joghurtot és epret, majd megint zabpelyhes magkeveréket, joghurtot és epret a végén.
  4. Éjszakára hűtőbe kell tenni, hogy összeérjen, és a zab megpuhuljon. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 233
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

A'la Bella

Mióta szakács: 2013.03.17.
75 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
mikor: reggeli, tízórai
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres zabkása, gyümölcsös kása reggelire

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

560
joghurt 2 dl
zabpehely 6 ek
eper 10 dkg
lenmag 2 teáskanál
dió 0.5 marék
tökmag 2 teáskanál
szezámmag 2 teáskanál
méz 1 ek
fahéj 0 ízlés szerint