Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pác grillezéshez

Pác grillezéshez
Pác grillezéshez
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hétvégén grilleztünk, és a hűtőben másnap volt még egy kis maradék (ami jobban megfelel fényképezésre, mint a páclé), próbáltam elrendezni a tányéron, de sehogy nem tetszett. Már feladtam, mert a lányom meg már farkaséhes volt, és gyorsan csak rádobáltam a tányérra, hogy melegítsem neki, s így lett jó!
Krumplit sütünk hozzá általaban, de hol van az már! A paprikát pedig kolbászhoz szoktuk enni, szóval az összes maradékot összeszedtem, hogy kép legyen a "recepthez".

hozzávalók / 6 adag

1 kg hús pácolásához

ajánlat

Aki szereti a csípőset, néhány csipet cayenne borssal megbolondíthatja. Nálunk kicsontozott, bőr nélküli csirkecombbal készült, amit mielőtt a pácba raktam, besóztam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat egy nagy edényben elkeverjük (én üveget használok, azt nem marja meg), és kb. 1 kg húst rakunk bele.
  2. Legalább 30 percig hagyjuk benne, hűtőbe rakva pedig maximum 2 óráig.
  3. A páclevet jól lecsepegtetve, grillezzük a húst.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 21 258
elküldve: 0
receptkönyvben: 154
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

citrusos-olajos pác, grillpác húsokhoz

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

witch
witch / witch Thu, 2012-05-17 23:00

Szia! Itt inkabb a puhito hatas jon ki es
mi csak kint sutjuk, amitol a fustos
izet lehet jobban erezni.

148
narancs 1 db
citrom 1 db
lime 1 db
napraforgó olaj 1 dl
kakukkfű 0 ízlés szerint