Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pácolt halfilé

Pácolt halfilé
Pácolt halfilé
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az első pácolt halat azért készítettem, mert sokra sikerült a kisütött hal, olyan sikere volt, hogy azóta "véletlenül" mindig sokat készítek.

hozzávalók / 4 adag

hal

salátalé

Sütőzsiradék

hal

ajánlat

Könnyű, finom előétel, vacsora készül belőle.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a lisztet és a fűszerpaprikát.
  2. Megsózzuk a halfiléket, és a lisztbe forgatjuk.
  3. Olajban mindkét oldalát aranyszínűre sütjük, pár perc alatt kész.
  4. Tálba rendezzük a kisült halat, elkészítjük a salátalét, a vizet, cukrot, sót és ecetet összekeverjük.
  5. Felvágjuk a hagymát szeletekre, és 2 ek. olajon üvegesre sütjük, beletesszük a fűszereket, és felöntjük a salátalével. Összeforraljuk, és a halra öntjük. Lepje el a halat.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 670
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
72 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, ebéd, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott hal ecetes lében, ecetes hal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

369
tőkehalfilé 60 dkg
finomliszt 4 púpozott ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
1 kávéskanál
fekete bors 1 csipet
szegfűbors 1 késhegynyi
babérlevél 2 db
vöröshagyma 3 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
cukor 2 ek
ecet 2 ek
0 ízlés szerint
víz 3 dl