Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pácolt karaj zöldségekkel wokban

Pácolt karaj zöldségekkel wokban
Pácolt karaj zöldségekkel wokban
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Baconos-juhtúrós csirkemellet akartam sütni, de nem tettem be a húst a fagyasztóba, és hát bizony megromlott. Még szerencse, hogy aznap voltunk vásárolni, és vettünk karajt, így gyorsan összeütöttem valami finomat. Egyébként is imádom a wokot, gyors, egyszerű, variálható és nagyon ízletes.

hozzávalók / 3 adag

A húshoz

A páchoz

ajánlat

A pácot persze hosszabb időre is betehetjük a hűtőbe, úgy még finomabb. Én kukoricás rizzsel tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a pácot: összekeverjük az olívaolajat a mézzel, mustárral, ecettel, szójaszósszal, és a fűszerekkel, fokhagymával.
  2. A húst csíkokra vágjuk, a pácba tesszük, és pár óráig a hűtőben pihentetjük.
  3. A wokot felforrósítjuk, beletesszük a húst (nem kell bele külön olaj), addig pirítjuk, míg szép színe lesz, akkor hozzáadjuk a megmosott, megtisztított, feldarabolt zöldséget.
  4. Összepirítjuk, tálaljuk.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 915
elküldve: 1
receptkönyvben: 98
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Borsmentalevél

Mióta szakács: 2011.06.21.
43 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: wok receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pácolt sertéshús wokban, zöldséges karaj wokban

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

433
sertés rövidkaraj 50 dkg
padlizsán 1 kis db
cukkini 1 kis db
gomba 50 dkg
paradicsom 2 db
olívaolaj 2 ek
ecet 1 tk
fokhagyma 3 gerezd
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
citrombors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
borsikafű 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
méz 1 ek
mustár 1 ek
szójaszósz 1 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint