Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrém 16.

Padlizsánkrém 16.
Padlizsánkrém 16.
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem szeretjük a nyers húst, de a Tatár Beefsteak-et igen, és ez ugyanazt az élményt nyújtja.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megütjük a padlizsánokat (nem előmelegített sütőben), majd kivesszük őket, levágjuk a szárát, és lehúzzuk a héját
  2. Minden összetevőt a padlizsánnal együtt belerakunk a turmixgépbe, és összeturmixoljuk.
  3. A kész krémet belerakjuk egy tálba, majd a hűtőbe egy pár órára, hogy kihűljön, és az ízek összeérjenek.
  4. Pirítóssal vagy akár pitakenyérrel is nagyon finom!

  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 616
elküldve: 3
receptkönyvben: 136
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

DonLacca

Mióta szakács: 2011.06.03.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

vega tatár beefsteak, mustáros-ketchupos padlizsánkrém

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

idppp
idppp Thu, 2012-08-23 11:41

Ennek aztán végképp semmi köze a padlizsánkrémhez! Ez egy elfuserált rettenet a 2 evőkanál borssal!

darkoadrienn
darkoadrienn Tue, 2013-04-30 10:10

Miért, kipróbáltad, és tényleg rossz? Mi miatt lett rossz az íze? Én most először szeretnék elkészíteni egy padlizsánkrémet, már sok receptet átolvastam, de még keresem az én ízlésemnek legmegfelelőbbet. Egyébként szerintem ez padlizsánkrémnek padlizsánkrém, hiszen padlizsánból van és krém, az alapanyagok alapján meg gondolom mindenki látja, hogy ez nem a hagyományos recept. Csak emiatt még nem rossz, viszont kíváncsi lennék, hogy milyen tapasztalataid voltak, hogy ha kipróbálnám, tudjam, mire kell odafigyelni.
Üdv, Adri

157
padlizsán 4 db
ketchup 2 ek
mustár 2 ek
fűszerpaprika 2 ek
fekete bors 2 ek
1 ek
vaj 10 dkg
tojássárgája 1 db
vöröshagyma 1 kis fej