Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsános húskockák

Padlizsános húskockák
Padlizsános húskockák
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ismét egy kísérletezés eredménye ez a tegnapi vacsora. Féltem attól, hogy hogy fognak a hozzávalók passzolni, de nekem kifejezetten ízlett.:) Nem a legmutatósabb étel, de az ízvilág miatt érdemes kipróbálni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéshúst felkockázzuk, meglocsoljuk a szójaszósszal, hagyjuk kicsit állni.
  2. A padlizsánt megtisztítjuk, szintén felkockázzuk.
  3. A fokhagymacikkeket is vékonyra karikázzuk, az aszalt szilvákat félbevágjuk.
  4. A húskockákat kevés olajon megpirítjuk, mikor már majdnem kész, hozzáadjuk a padlizsánkockákat, sózzuk, együtt pirítjuk.
  5. A legvégén adjuk hozzá az aszalt szilvát és a fokhagymát, pár percig azokat is pirítjuk.
  6. Hozzáadjuk a tejfölt és a lisztet, összekavarjuk.


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 594
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

aszalt szilvás sertéshús, padlizsános sertésragu, tejfölös zöldséges hús aszalt szilvával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

389
sertéshús 20 dkg
szójaszósz 2 ek
padlizsán 0.5 db
aszalt szilva 4 dkg
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
tejföl 4 ek
finomliszt 1 evőkanál