Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsános-kecskesajtos grillszendvics

Padlizsános-kecskesajtos grillszendvics
Padlizsános-kecskesajtos grillszendvics
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A grillszezon húsmentes szendvicssztárja.

hozzávalók / 1 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

A zöldsaláta nagyon illik hozzá!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat egy kisebb lábasban felmelegítjük. Megfuttatjuk rajta a finomra vágott lila és fokhagymát, majd ha már üveges, hozzáadjuk a passzírozott paradicsomot.
  2. A padlizsánt vékony karikákra vágjuk, és 1-2 perc alatt átsütjük a felforrósított napraforgó olajban.
  3. A félbevágott cibattát vágott felével grillserpenyőbe tesszük, majd pár percig pirítjuk. megkenjük a paradicsomos szósszal, az egyik oldalra ráhelyezzük a kecskesajtot, majd padlizsánkarikákat.
  4. A másik oldalra tesszük a vékonyra vágott mozzarellát, és összetesszük a szendvicset. Óvatosan nyomkodva és forgatva kb. 5 perc alatt roppanósra sütjük!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 502
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
962 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

padlizsános sajtos grillszendvics, vega grillszendvics

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1033
olívaolaj 2 ek
lila hagyma 0.25 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
passzírozott paradicsom 1.5 dl
padlizsán 0.5 db
kenyér 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kecskesajt 3 dkg
mozzarella 3 dkg