Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pak-choi tonhalsaláta

Pak-choi tonhalsaláta
Pak-choi tonhalsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és egyszerű nyers saláta. Ízlésünk és diéták szerint variálhatjuk. Salátaöntettel, quinoával, kefires vagy joghurtos öntettel, magokkal tovább dúsíthatjuk.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Pirítóssal, lapkenyérrel, ropogós sós keksszel is finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátát falatnyi darabokra vágjuk. Két tál között elosztjuk.
  2. A pak-choi-t leveleire szedjük, és felszeleteljük. A salátára szórjuk.
  3. A sárgarépát meghámozzuk, felszeljük. A két tálon elosztjuk.
  4. A tonhalat a konzervből villával kikapargatjuk a salátára. Így egy időben kicsi darabokra szedjük, a tálakra szórjuk, és nem kenünk be mindent a konyhában halas olajjal, aminek a szagát később nehéz eltávolítani.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 924
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalas saláta, zöldsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

159
római saláta 10 dkg
pak-choi 1 db
sárgarépa 2 kis db
tonhalkonzerv 12 dkg