Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Palacsinta habbal

Palacsinta habbal
Palacsinta habbal
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A palacsinta így is nagyon finom, elkészítéséhez Andi receptje volt a segítségemre. Köszönöm.

hozzávalók / 4 adag

A habhoz

A palacsintához

ajánlat

Forrón tálaljuk! Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szokásos módon palacsintát sütünk.
  2. A megsült palacsintákat metéltre vágjuk.
  3. Azután összekeverjük a cukros darált dióval, a megmosott mazsolával, és kivajazott tűzálló tálba terítjük.
  4. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, lassan hozzáadjuk a lekvárt, és a palacsintametéltre öntjük.
  5. Forró sütőben átsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 781
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

habos diós palacsinta, édes diós palacsintametélt, diós-mazsolás habos palacsinta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

864
cukor 10 dkg
dió 10 dkg
mazsola 5 dkg
tojásfehérje 3 db
sárgabaracklekvár 5 ek
tojás 3 db
cukor 4 ek
finomliszt 12 púpozott ek
vaníliás cukor 1 csomag
1 tk
napraforgó olaj 0.5 dl
tej 480 ml