Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Palacsinta a rumtopf gyümölcseivel feladva

Palacsinta a rumtopf gyümölcseivel feladva
Palacsinta a rumtopf gyümölcseivel feladva
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A "Mire is jó, ha van rumtopf a háznál így télidőben?" kérdésre egy újabb válasz.

hozzávalók / 4 adag


 


ajánlat

Nagyon elegáns desszert.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A palacsinta közepére két gombóc fagyit teszünk.
  2. Ráhajtjuk a palacsintát.
  3. Rámerjük a gyümölcsöt.
  4. Dióval dúsítjuk.
  5. Tejszínhabbal díszítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 995
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

palacsinta vanília fagyival és rumos gyümölcsökkel, tejszínhabos-vanília fagylaltos palacsinta rumos gyümölcsökkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!