Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo édesburgonya chips

Paleo édesburgonya chips
Paleo édesburgonya chips
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Na az édesburgonya egy olyan zöldség nálam, amit egyszerűen nem tudok megunni, még akkor sem, ha mindennap eszek. :D Mindenféle formában kipróbáltam már, úgy érzem, ez az egyik legjobb dolog a világon. :D Tudom ajánlani ezt a chipset mindenkinek, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Én legtöbbször kacsacombbal vagy magában szoktam enni, de készíthetünk hozzá mártogatni valókat is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Megpucoljuk, majd legyaluljuk az édesburgonyát. Érdemes legalább félkilót elkészíteni, mert sütés közben kevesebb lesz a mennyiség, meg ez kb. 2 emberes adag. :)
  2. Sütőpapírral kibéleljük a tepsit, belerakjuk a már legyalult burgonyát. Ez már tényleg ízlés kérdése, mert zsiradék nélkül is készíthetjük, de én az íze kedvéért rákanalaztam egy kis kacsazsírt. :) Sózzuk, borsozzuk, süssük 10-15 percig.
  3. Hamar meg fognak sülni, mivel vékony chipsről van szó. Amint megsültek, kiborítjuk egy tálba, rányomjuk a fokhagymát, összekeverjük, és már ehetjük is. :)
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 22 851
elküldve: 1
receptkönyvben: 118
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

paleostrawberry

Mióta szakács: 2014.06.27.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

édesburgonya chips kacsazsírral, chips édesburgonyából

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

225
édesburgonya 0.5 kg
kacsazsír 1 ek
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd