Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo marcipán

Paleo marcipán
Paleo marcipán
28 perc / előkészület: 20 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel én nem ehetek sokszorosan feldolgozott fehér cukrot, ezért nekem a hagyományos marcipán kerülendő. Szerencsére rábukkantam egy olyan megoldásra, ami ízében teljesen megegyezik a "hagyományos" marcipánnal, mégis megehetem.

hozzávalók / 12 adag

ajánlat

Ha egy finom és egészséges marcipánt szeretnél enni, akkor mindenképp próbáld ki!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mézet lehetőleg nagyobb edényben közepes lángon felforraljuk, pár percig főzzük még, majd a tűzről levéve néhány percig hűtjük (ne várjuk meg, míg teljesen visszasűrűsödik).
  2. Hozzákeverjük a mandulalisztet és a tojásfehérjéket. Jól összegyúrjuk.
  3. Addig kell gyúrni, amíg szép sima nem lesz (ez akár 15-20 perc is lehet).
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 190
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Egy allergiás

Mióta szakács: 2013.01.28.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – B vércsoport, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

cukormentes marcipán, mézes marcipán, marcipán házilag

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

246
méz 40 dkg
mandulaliszt 60 dkg
tojásfehérje 2 db