Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pampuska sajtos mártogatóssal

Pampuska sajtos mártogatóssal
Pampuska sajtos mártogatóssal
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vigyázzunk, nehogy betegre dőzsöljük magunkat, mert nehéz abbahagyni az evését!:)

hozzávalók / 4 adag

A pampuskához

A mártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a burgonyát, majd krumplinyomón átnyomjuk.
  2. Összegyúrjuk a többi hozzávalóval.
  3. Fél cm vastagságúra nyújtjuk lisztezett deszkán. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. 
  4. Forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük, kb. 1-1 perc alatt.
  5. A mártás: A 3 db kockasajtot mikróban szétolvasztjuk, s összekeverjük a tejföllel, a fűszerekkel és az összezúzott fokhagymával.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 233
elküldve: 4
receptkönyvben: 95
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

TBetty

Mióta szakács: 2013.03.25.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: közepes
kategória: lángos
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplis lángos, sajtmártásos krumplilángos, krumplis lángos

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

TBetty22
TBetty / TBetty22 Mon, 2015-03-02 17:07

Keves nyuszuli!
Nagyon szívesen, előszőr én is nagymamámnál kóstolhattam meg ezt a finomságot!

nyuszuli
nyuszuli Fri, 2014-10-24 20:37

Nagyon köszönöm Neked ezt a receptet! Gyermekkoromban drága nagymamám, -aki már nincs velünk- gyakran ezzel várt, mert ez volt a kedvenc ételem. Most elkészítettem és felidézte a pillanatot...

Hoborc
Hoborc Wed, 2013-04-03 10:38

Régen csinált ilyet anyukám, köszi a receptet, mentve!

1030
burgonya 1 kg
finomliszt 40 dkg
tojás 1 db
1 kk
sütőpor 1 kk
napraforgó olaj 2 dl
kockasajt 3 db
tejföl 175 g
bazsalikom 0.5 tk
petrezselyem 0.5 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd