Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pancettába burkolt grillkolbászok

Pancettába burkolt grillkolbászok
Pancettába burkolt grillkolbászok
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hihetetlenül egyszerű, ámde ízletes recept nem fogyókúrázóknak ajánlva. Én túrós burgonyapürével, sült Waldorf salátával, ajvárral és padlizsánkrémmel kínáltam. Az utolsó morzsa is elfogyott, pedig hárman ültünk az asztalnál.

Erre még a legelfoglaltabb háziasszonynak is van ideje.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászokat körbetekerjük pancettával, és sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. (Esetleg megtűzhetjük a pancetta végét fogvájóval.)
  2. 200 fokra előmelegített sütőben grill fokozaton, hőlégkeverésen 5 perc alatt mindkét oldalát pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 39x33 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 379
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

Nigella nyolcadik receptje, kolbászba tekert grillkolbász, pancettába sült grillkolbász

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

872
sütnivaló kolbász 50 dkg
pancetta 20 dkg