Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pangasius filé gombás mártással

Pangasius filé gombás mártással
Pangasius filé gombás mártással
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rizzsel vagy krumplival tálaljuk.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pangasuis filéket besózzuk, és fűszerezzük.
  2. Egy tepsibe öntünk egy kevés olajat, a filéket 10-15 percig sütjük.
  3. Egy lábosba megmelegítjük a vajat, és rádobjuk a felszeletelt hagymát és gombát. Addig főzzük, míg a gomba el nem fövi a levét, majd hozzáadjuk a tejszínt.
  4. Az elősütött pangasiusra rákanalazzuk a tejszínes gombát, és visszatesszük a sütőbe.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 13 648
elküldve: 6
receptkönyvben: 189
elkészítve: 13/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombóc Artúr

Mióta szakács: 2012.08.31.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás hal, pangasius gombaszósszal, sült hal tejszínes gombamártással

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

balintmonika
balintmonika Thu, 2013-06-27 09:26

A pangasius az olcsóbb halfajták közé tartozik,hát hajrá!Annyit csaltam,hogy az egyik adag husira nem raktam gombát,mert az egyik csemetém nem szereti.Az estebéd gyorsan elkészült és nagyon ízletes lett.Mindenki meg volt elégedve a menüvel.Köszi a receptet.

360
pangasius 50 dkg
gomba 500 g
vöröshagyma 1 közepes fej
főzőtejszín 4 ek
vaj 1 ek
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
hal fűszerkeverék 0 ízlés szerint