Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pangasius zöldségekkel kapormártással

Pangasius zöldségekkel kapormártással
Pangasius zöldségekkel kapormártással
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pangasiusnak nagy az ellenpropagandája, ezért sokan tartanak tőle, pedig finom étel készíthető belőle.

hozzávalók / 2 adag

A pangasiushoz

A párolt zöldségekhez

A kapormártáshoz

A burgonyához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pangasius filét kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, facsarunk rá citromot, mellé tesszük a póréhagymát, teszünk rá vajat.
  2. A másik serpenyőben pedig megsütjük, pároljuk a zöldségeket.
  3. Amíg ezek sülnek, elkészítjük a kapormártást tejszínnel és apróra vágott kaporral, sóval, fehérborssal.
  4. A krumplit vajban sütjük.
  5. Tálalunk. A tányérra helyezünk egy halfilét, köré zöldségeket. A halra öntünk kapros mártást, s teszünk rá egy kapor levelet. A krumplikra pedig petrezselyemzöldet rakunk. Díszítjük egy szelet citrommal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 609
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pangasius grillezve zöldségekkel kapormártással, pangasius kapormártással gombával és krumplival, grillezett pangasius zöldségekkel kapormártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

542
pangasius 25 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
póréhagyma 1 közepes db
citrom 1 db
vaj 2 ek
gomba 3 nagy db
kelbimbó 15 dkg
kapor 5 szál
főzőtejszín 1 dl
0 ízlés szerint
fehér bors 1 kávéskanál
burgonya 3 db
vaj 1 ek
petrezselyem 3 szál