Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panírozott feta sajt

Panírozott feta sajt
Panírozott feta sajt
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Feta sajtot nálunk mindenki nagyon szereti salátában, vagy csak úgy a reggelihez fogyasztjuk. Most a töltött paradicsomhoz vásároltam, mert az is egy nagyon kedvelt étel, de spontán ötletből egy ebéd lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot tetszés szerinti darabokra fölvágjuk.
  2. A tojásokat összekeverjük a tejjel, fűszerezzük őrölt borssal és egy kevés fokhagymaporral. A sajt sok sót tartalmaz így, én nem sóztam, de igény szerint lehet egy csipetet tenni a tojásba.
  3. Elkezdjük panírozni. Először lisztbe forgatjuk meg, majd a tojáskeverékbe és a zsemlemorzsába.
  4. Közben fölmelegítjük a napraforgó olajat, és minden oldalát aranybarnára sütjük.
  5. Kínálhatjuk sültburgonya- vagy rizskörettel és egy jó adag salátával.
  6. Jó étvágyat
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 890
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Éva házias konyhája

Mióta szakács: 2014.02.15.
158 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundás feta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

833
feta sajt 600 g
tojás 3 db
tej 6 ek
finomliszt 1 bögre
zsemlemorzsa 1 bögre
fekete bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 3 csipet