Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panírozott óriás csiperke-szeletek paradicsomsalátával

Panírozott óriás csiperke-szeletek paradicsomsalátával
Panírozott óriás csiperke-szeletek paradicsomsalátával
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rántott gomba egyik újragondolt változata. Mert nem csak egész fej gombát ránthatunk ki, hanem ezeket a vastag grillszeleteket is! Megbolondítjuk egy kis mártogatóssal és paradicsomsalátával. Mindhárom pikkpakk elkészül, így gyorsan összedobjuk, és már kész is a könnyű vacsora! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. ​Vágjuk 1-1,5 cm-es szeletekre a nagy méretű gombát, panírozzuk be, majd süssük ki forró olajban.
  2. A paradicsomsalátához szeleteljük fel a koktélparadicsomot és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg friss bazsalikommal.
  3. A mártogatóshoz morzsoljuk a sajtot a joghurtba.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 891
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott portobello, bundás gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

407
portobello gomba 500 g
koktélparadicsom 40 dkg
lila hagyma 1 közepes db
joghurt 400 g
gorgonzola 100 g
bazsalikom 1 csokor
finomliszt 0.5 bögre
tojás 2 db
zsemlemorzsa 1 bögre
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint