Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panírozott saslik

Panírozott saslik
Panírozott saslik
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A saslik pálcikákat érdemes előtte vízbe áztatni egy órára legalább, így kevésbé nagy a valószínűsége, hogy sütés közben elégnek. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köret nem szükséges hozzá, esetleg saláta vagy savanyúság illik hozzá. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kockára, a burgonyát karikákra vagy félkarikákra, a hagymát cikkekre vágjuk.
  2. Saslik pálcára húzzuk őket felváltva, sózzuk, borsozzuk.
  3. Majd hagyományos módon panírozzuk: liszt, tojás, morzsa.
  4. Bő olajban kisütjük közepes lángon, hogy alaposan át tudjon sülni.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 872
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Brigi

Mióta szakács: 2012.10.21.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott pulykasaslik, saslik bundában, bundázott saslik

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

841
pulykamell 0.5 kg
burgonya 5 közepes db
lila hagyma 4 közepes db
tojás 4 db
finomliszt 2 bögre
zsemlemorzsa 2 bögre
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint