Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panna rétegezett tésztasalátája

Panna rétegezett tésztasalátája
Panna rétegezett tésztasalátája
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy szerelmese vagyok a tésztaételeknek, mostanság sokat kísérletezek a salátás változatokkal is. Ez is egy ilyen próbálkozás eredménye, a tálalás pedig egy partyra készült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük al dentére a tésztát forró, lobogó sós vízben, majd locsoljuk meg egy kis olívaolajjal, és tegyük félre hűlni.
  2. Amíg a tészta hűl, vágjuk fel az alapanyagokat, majd szépen, a képen látható módon rétegezzük egymásra őket. Ezzel az eljárással frissen is tarthatjuk az összetevőket, ha nem akarjuk rögtön elfogyasztani. Ez utóbbi esetén érdemes a rukkolát csak a tálalás előtt a tetejére halmozni.
  3. Tálaláskor keverjük össze a rétegeket, locsoljuk meg olívaolajjal, és tekerjünk rá egy kis frissen őrölt borsot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 807
elküldve: 1
receptkönyvben: 129
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Szikszai Anna

Mióta szakács: 2013.08.21.
35 recept

receptjellemzők

receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

extra tésztasaláta, réteges tésztasaláta, tésztasaláta partyra

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

719
fusilli tészta 450 g
fekete olajbogyó 250 g
koktélparadicsom 25 dkg
feta sajt 20 dkg
rukkola 25 dkg
olívaolaj 4 ek
bors 0 ízlés szerint