Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panzerotti

Panzerotti
Panzerotti
35 perc / előkészület: 30 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fánkra és lángosra emlékeztető finomság, hússal és sok finomsággal feldobva. :)

A tölteléknek a fantázia szab határt, de talán ez a változat a leggyakoribb.

Partikra, utazásra vagy "csak úgy". :)

hozzávalók / 6 adag

A tésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben.
  2. A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk (dagasztós robotgéppel tökéletes), és 45 percre pihenni hagyjuk.
  3. Amikor megkelt a tésztánk, kis gombócokat formázunk, kör alakúra nyújtjuk, beletesszük a tölteléket (körülbelül 2 evőkanál), és félbehajtjuk. A széleit jól összenyomjuk, hogy ne jöjjön szét sütés közben.
  4. Forró olajban kisütjük.

A töltelékhez

  1. Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, és hozzáadjuk a gombát és 3 csipet sót.
  2. A sonkát és a sajtot lereszeljük, és a töltelék többi hozzávalójával összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 9 704
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Momoo

Mióta szakács: 2011.12.12.
3 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: lángos
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Panzerotti, töltött lángos

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

986
finomliszt 700 g
tojás 3 db
friss élesztő 5 dkg
3 kávéskanál
napraforgó olaj 3 ek
tejföl 4 ek
tej 2 dl
cukor 1 teáskanál
gépsonka 30 dkg
trappista sajt 30 dkg
csiperkegomba 30 dkg
vöröshagyma 0.5 db
tejföl 2 dl
sűrített paradicsom 400 g
ketchup 300 g