Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Papírban sült citromos lazac mustáros zöldbabbal

Papírban sült citromos lazac mustáros zöldbabbal
Papírban sült citromos lazac mustáros zöldbabbal
18 perc / előkészület: 3 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, pillanatok alatt elkészíthető vacsora.

www.lurpak.com/hu-hu/

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Könnyű, száraz fehérbor.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat egy sütőpapírra tesszük, és rászeletelünk 3 db, nagyon vékony hideg vajat.
  2. Ráteszünk 3 vékony szelet citromot és 3 kakukkfű ágyacskát, majd becsomagoljuk a sütőpapírba.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
  4. Közben egy serpenyőben megolvasztjuk a maradék vajat. Pár percig nagy lángon sütjük a rádobott zöldbabot, majd belekeverjük a magos mustárt. Akkor jó, ha a vaj és a mustár egyvelege krémesen bevonja a babot.
  5. Ha kész a lazac, a babbal együtt azonnal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 779
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Lurpak

Mióta szakács: 2016.03.01.
13 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: skandináv
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lazacfilé meleg babsalátával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

437
lazac 25 dkg
vaj 6 dkg
zöldbab 40 dkg
mustár 2 teáskanál
citrom 0.25 db
kakukkfű 3 szál