Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikakrém Bjkata konyhájából

Paprikakrém Bjkata konyhájából
Paprikakrém Bjkata konyhájából
75 perc / előkészület: 30 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nagyon sok piros színű paprika gyűlik össze a kertben, ezt a paprikakrémet szoktam belőle elkészíteni. Nagyon finom, a Piros Arany ízéhez hasonlít leginkább, csak kevésbé sós az íze. Szendvicsekre, húsos ételek ízesítésére kitűnő.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikacsíkokat a paradicsomlével, a hagymával, a fokhagymával és a sóval állandó kevergetés mellett megfőzzük.
  2. Botmixerrel összeturmixoljuk.
  3. Hozzáadjuk az ételecetet és a nátriumbenzoátot.
  4. Kis üvegekbe rakjuk, és száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 9 457
elküldve: 2
receptkönyvben: 70
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Bjkata

Mióta szakács: 2012.07.14.
96 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
szezon: ősz
kategória: sós krémek
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 60-120 perc
alkalom: vasárnapi ebéd
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

házi Piros Arany, házi, paprikakrém, pritaminpaprikás krém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

67
piros kaliforniai paprika 12 db
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 3 gerezd
paradicsomlé 2 dl
1 ek
ecet 1 ek
nátrium-benzoát 1 késhegynyi