Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikakrémleves janettaylor konyhájából

Paprikakrémleves janettaylor konyhájából
Paprikakrémleves janettaylor konyhájából
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak a krémleves, különösen ajvárimádóknak.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Paprikákat kicsumázzuk, az ereket eltávolítjuk, és elfektetjük őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe. 200 °C-on 30 percig sütjük őket. Ha kész, akkor nejlon zacskóba helyezzük a darabokat, és kb. 5 perc után könnyedén eltávolítjuk a héjukat. Csíkokra vágjuk, díszítésünkhöz párat meg is hagyhatunk.
  2. A hagymákat megpucoljuk, és aprító segítségével finomra dolgozzuk. Kevés vajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a bort, és 5-7 percig forraljuk. Tegyük hozzá a paprikát, majd az alaplével öntsük fel. Ízesítsük, és adjuk hozzá a krémsajtot is. Botmixer segítségével krémesítsük, és tálaljuk pirított kenyérrudacskákkal és tetszés szerinti magvakkal.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 567
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kápiás krémleves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

355
kápia paprika 1 kg
sonkahagyma 3 közepes db
krémsajt 4 dkg
zöldség alaplé 1.5 l
vaj 3 dkg
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kenyér 3 szelet
szezámmag 1 ek
tökmag 3 ek