Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás-chorizos tortilla

Paprikás-chorizos tortilla
Paprikás-chorizos tortilla
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegen, melegen egyaránt finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghántjuk, mossuk, vékony szeletekre vágjuk. A hagymát meghántjuk, és gyűrűkre vágjuk. A paprikát megmossuk, elfelezzük, a magházát kivágjuk, és apró kockákra vágjuk.
  2. A chorizot meghántjuk, szeletekre vágjuk.
  3. A burgonyát egy serpenyőben, a forró olajban közepes hőmérsékleten, lefedve kb. 15 percig sütjük. Hozzáadjuk a chorizot, a hagymát és a paprikát, és további 10 percig sütjük.
  4. A tojásokat elkeverjük sóval, borssal és az apróra vágott friss zöldpetrezselyemmel. Ráöntjük a burgonyára. Amikor a tortilla alja már piros, egy tányér segítségével megfordítjuk, és ezt az oldalát is pirosra sütjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 239
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos-tojásos tortilla, krumplis-chorizos tortilla

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

401
burgonya 400 g
vöröshagyma 2 közepes fej
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
petrezselyem 2 ek
chorizo 150 g
olívaolaj 4 ek
tojás 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint