Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás krumpli 3.

Paprikás krumpli 3.
Paprikás krumpli 3.
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

 Végre újkrumpli szezon, bár nem vagyok a paprikás krumpli híve, de a majoranna csodákra képes!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk és felszeleteljük. A vöröshagymát és fokhagymát apróra kockázzuk. A kolbászt és a virsliket  pedig karikákra vágjuk.
  2. A hagymát a zsíron üvegesre pároljuk, levesszük a tűzről  és hozzákeverjük a pirospaprikát. (Egy-két evőkanál vizet tegyünk hozzá, hogy ne égjen oda a fűszer.)
  3. Visszatessük  a tűzre. A vizet visszaforraljuk. Hozzáadjuk a krumplit, a házi lecsót, vagy a felszeletelt zöldségeket, a kolbászt és a virslit. 
  4. Sózzuk, borsozzuk és szórjunk rá szárított majorannát, illetve annyi vizet öntsünk rá, hogy éppen elfedje.
  5. Jól összefőzzük, és a legjobb, ha egy napig hagyjuk állni hűtőben. Teljesen más ízeket nyerünk így, egy összeállt egytálételt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 33 875
elküldve: 1
receptkönyvben: 259
elkészítve: 12/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Angela

Mióta szakács: 2009.02.19.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsós paprikás krumpli

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

593
újkrumpli 1 kg
lecsó 25 dkg
mangalica zsír 1 ek
vöröshagyma 1.5 közepes fej
fokhagyma 2 g
fűszerpaprika 1 ek
kolbász 20 dkg
virsli 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 ek