Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás krumpli Katharosz konyhájából

Paprikás krumpli Katharosz konyhájából
Paprikás krumpli Katharosz konyhájából
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, hagyományos egytálétel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockára vágott szalonnát kissé kiolvasztjuk, majd rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, kevés sót és megfonnyasztjuk.
  2. Pirospaprikával meghintjük, elkeverjük (persze erre az időre a tűzről lehúzzuk), majd rátesszük a hámozott és feldarabolt paradicsomot, és a kisebb kockára vágott zöldpaprikát.
  3. Kissé átforgatjuk, hozzáadjuk a hámozott és cikkekre vágott krumplit, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  4. Fűszerezzük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, csipet ételízesítővel, piros arannyal.
  5. Belerakjuk a füstölt kolbász karikákat, lefedjük, és lassú tűzön készre főzzük.
  6. De a főzési idő befejezése előtt ízlés szerint belefőzzük a virslit, vagy kolbászt.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 20 434
elküldve: 0
receptkönyvben: 74
elkészítve: 17/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
457 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paprikás krumpli, kolbászos paprikás krumpli, paprikás krumpli cserkészkolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

630
burgonya 80 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
paradicsom 2 nagy db
paprika 2 közepes db
füstölt szalonna 8 dkg
parasztkolbász 10 dkg
kolbász 20 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
paprikakrém 1 teáskanál
ételízesítő 0 ízlés szerint