Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás krumpli mahut konyhájából

Paprikás krumpli mahut konyhájából
Paprikás krumpli mahut konyhájából
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elkészítése gyors és egyszerű, elrontani nem lehet.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Gulyáskrémmel vagy pirosarannyal még ízesebbé lehet tenni. 

Sült virslivel, csemegeuborkával és pirítóssal az igazi. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászról lehúzzuk a héját, majd felkarikázzuk. A hagymákat apró kockákra vágjuk. A kolbászt közepes fokozaton elkezdjük sütni 1 evőkanál sertészsíron (vagy olajon), amikor elkezdi engedni a zsírját, a hagymát is hozzátesszük.
  2. A krumplit megpucoljuk és felvágjuk. Amikor a hagyma kezd pirulni, a krumplit hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk, és teszünk rá pirospaprikát bőven, majd felöntjük annyi vízzel, hogy épphogy ellepje.
  3. Teszünk hozzá egy egész paradicsomot egyben, majd lefedjük. Amikor a krumpli kezd puhulni, levesszük a fedőt, hogy ne legyen rajta majd annyi lé.
  4. Ha a krumpli megpuhult, kivesszük a paradicsomot.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 108
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

mahut

Mióta szakács: 2019.04.13.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

burgonya krumpli paprika paradicsom kolbász virsli uborka csemegeuborka pirítós piros arany csípős kolbász paprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

571
burgonya 1 kg
csípős kolbász 20 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
paradicsom 2 kis db
sertészsír 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 7 dl