Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás krumpli Szumi konyhájából

Paprikás krumpli Szumi konyhájából
Paprikás krumpli Szumi konyhájából
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az ételt mindenki ismeri. Én egy kicsit felturbózott változatban készítem, hogy ne legyen olyan snassz. A receptet a párom anyukájától tanultam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra, a burgonyát kockára, a virslit/kolbászt karikára vágjuk.
  2. Kevés olajban üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a pirospaprikát.
  3. Felöntjük kevés vízzel, hozzáadjuk a burgonyát, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy éppen ellepje.
  4. Hozzáadjuk a többi alapanyagot.
  5. Fedő nélkül főzzük addig, míg a burgonya és a virsli megpuhul.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 837
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Szumi

Mióta szakács: 2014.01.16.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paprikás krumpli felturbózva, paprikás burgonya, paprikás krumpli lecsókolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

553
burgonya 2 kg
vöröshagyma 1 nagy db
fűszerpaprika 3 teáskanál
lecsókolbász 24 dkg
3 teáskanál
ételízesítő 1 teáskanál
ketchup 2 teáskanál
paprikakrém 1 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
fehér bors 1 csipet
napraforgó olaj 0.5 dl
víz 3 dl