Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás pastasotto

Paprikás pastasotto
Paprikás pastasotto
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rissottonak a tésztás változata. Tálalás előtt keverhetünk a pastasottohoz 1 ek creme fraichet is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kétféle hagymát apróra vágjuk. A paprikát kockákra vágjuk.
  2. A hagymát az olajban üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a fokhagymát, további 1-2 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a tésztát, megszórjuk a fűszerpaprikával, kb. 1-2 percig dinszteljük.
  3. Hozzákeverjük a paprika kockákat, és öntünk hozzá kevés levest, mikor majdnem az egészet magába szívta, öntünk hozzá még kevés levest. Állandóan kevergetve addig folytatjuk, amíg a tészta megfő.
  4. Hozzákeverjük az apróra vágott bazsalikomot. Sóval, borssal ízesítjük. Rámorzsoljuk a kecskekrémsajtot, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 610
elküldve: 0
receptkönyvben: 59
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges tészta krémsajttal, kecskesajtos-zöldséges tészta, krémsajtos-zöldséges tészta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

464
rizstészta 150 g
olívaolaj 1 ek
lila hagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
csirke alaplé 500 ml
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 15 levél
kecskesajt 50 g