Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás petrezselymes bulgurral

Paprikás petrezselymes bulgurral
Paprikás petrezselymes bulgurral
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A bulgurt önálló fogásként is ehetjük, így elkészítve.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megfuttatjuk a zsiradékon.
  2. Az apró kockákra vágott csirkemellet hozzárakjuk.
  3. Beletesszük a kolbászkarikákat, a szalonna bőrét és a burgonyát.
  4. Pirospaprikával megszórjuk.
  5. Felengedjük hideg vízzel.
  6. Fűszerezzük.
  7. Puhára főzzük.
  8. A  beáztatott bulgurt leszűrjük, és leöblítjük.
  9. Kis edényben 1 bögrényi vízzel lassan főzzük 20 percig. (Tegyünk 1 merőkanál paprikás levét is hozzá.)
  10. Összevágott petrezselymet keverjük bele az utolsó 5 percben.
  11. Fűszerezhetjük bármely kedvenc fűszerünkkel is.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 998
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Csaba Magdi

Mióta szakács: 2011.05.10.
50 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

petrezselymes bulgur hússal, paprikás szószos hús bulgurral

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

652
burgonya 8 közepes db
kókuszzsír 2 ek
csirkemell filé 0.5 db
kolbász 15 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 5 gerezd
fűszerpaprika 2 kk
2 kávéskanál
fehér bors 1 csipet
bulgur 10 dkg
víz 2.5 dl
petrezselyem 1 teáskanál