Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikasaláta Lizinka konyhájából

Paprikasaláta Lizinka konyhájából
Paprikasaláta Lizinka konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Törekszem arra, hogy nyáron a paprika minden mennyiségben a lehető legváltozatosabb formában kerüljön az asztalra. Ez a saláta pedig mindenféle ételhez kitűnő!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikákat mosás után hajszálvékony szeletekre vágjuk.
  2. Gyengén besózzuk, és félretesszük. Amíg áll a sóban, szintén vékonyra szeleteljük a hagymát. Majd elkészítjük a saláta ecetet.
  3. A paprikából két kezünkkel kinyomkodjuk a sós levet, és beletesszük az ecetes-cukros lébe. Hozzákeverjük a hagymát is.
  4. A mikor elkészültünk, a paradicsomokat félbevágjuk, majd vékonyra szeljük, és hozzáadjuk a paprikasalátához.
  5. Fogyasztás előtt legalább egy órát kell állnia, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 213
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
398 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ecetes paprikasaláta, paprikasaláta paradicsommal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

54
tv paprika 5 közepes db
paradicsom 2 közepes db
cukor 1 púpozott ek
vöröshagyma 1 kis db
ecet 2 ek
3 késhegynyi