Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos dresszing

Paradicsomos dresszing
Paradicsomos dresszing
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom dresszing zöld leveles salátákhoz, vagy tésztasalátákhoz, de tálalhatjuk mártásként sült húsok, halak mellé.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salottahagymát meghántjuk, apróra vágjuk. A paradicsomot négybe vágjuk, a lágy belsejét a magokkal kivágjuk, apróra vágjuk, és félretesszük, a paradicsomot kockákra vágjuk. A bazsalikomleveleket apróra vágjuk.
  2. A napraforgó olajat felforrósítjuk, rászórjuk a hagymát, kb. 2 percig dinszteljük, majd felöntjük az ecettel, és a félretett paradicsombelsővel. Levesszük a tűzről, sóval, borssal és cukorral ízesítjük, majd hozzákeverjük az olívaolajat.
  3. Hozzákeverjük a paradicsomkockákat, és a bazsalikomot.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 652
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora

egyéb elnevezések

salátaöntet, paradicsomos öntet salátához

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

109
salottahagyma 1 közepes db
paradicsom 125 g
bazsalikom 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
fehérborecet 1 ek
cukor 1 csipet
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1.5 ek