Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-füstölt tarjás tészta

Paradicsomos-füstölt tarjás tészta
Paradicsomos-füstölt tarjás tészta
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kedvenc gyors tésztás kajám. Ha csak magamnak főznék, a tarját ki is hagynám belőle...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük főni a tésztának a vizet kis sóval és olajjal, ha felforrt, megfőzzük a tésztát, mint szokás.
  2. A felkockázott hagymát kevés olívaolajon pirítani kezdjük, sózzuk-borsozzuk, ha szárított bazsalikommal dolgozunk, azt is most szórjuk rá, majd a reszelt vagy átnyomott fokhagymát, az apró kockára vágott tarját, és kb 15 percig pirítjuk. Ráöntjük a paradicsomkonzervet, néhány percig főzzük, majd elkeverjük benne a krémsajtot, míg szépen elolvad. Ha friss a bazsalikom, most tegyük bele. A tészta főzővizéből adunk hozzá egy-két evőkanálnyit, forralunk egyet rajta, és kész.
  3. Ha van a hűtőben valamilyen sajtunk, reszeljünk rá bőven, mert úgy még finomabb.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 836
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Papillon

Mióta szakács: 2013.09.28.
52 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

füstölt tarjás tészta, tészta krémsajtos-tarjás öntettel, krémsajtos-tarjás tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

643
fusilli tészta 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 fej
bazsalikom 1 csokor
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
konzerv paradicsom 30 dkg
füstölt-főtt tarja 20 dkg
tömlős krémsajt 10 dkg