Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos káposzta Helgától

Paradicsomos káposzta Helgától
Paradicsomos káposzta Helgától
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Másfajta elkészítéssel próbálkoztam, és még az általam készített paradicsomos káposzta variációnál is jobban ízlett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pörkölt alapot készítünk: a zsiradékon megpároljuk a hagymákat, majd a kockákra vágott sertéshúst is hozzátesszük, és fűszerezzük. Megszórjuk a liszttel, 2 dl vízzel felöntjük, elkeverjük.
  2. Hozzáadjuk a szeletelt káposztát, paradicsompürét, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  3. Gyakran kevergetve puhára pároljuk. Ha közben elfő a leve, vízzel pótoljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 24 047
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsos paradicsomos káposzta, paradicsomos-húsos egytálétel káposztával, paradicsomos káposzta sertéshússal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

BOSZIANYI
BOSZIANYI Thu, 2018-09-13 22:36

Ez is egy fajtája a paradicsomos káposztának. Én is így készítem pörköltet félig meg főzni bele a káposzta és paradicsom és után fűszerezés kis rántás !Hidd el finom! üdv: Juli

pala010
pala010 Fri, 2016-11-11 16:47

ird már meg hogy igazából mi is akar lenni ez az étel. Biztos finom de ez nem paradicsomos káposzta

443
sertészsír 3 ek
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
sertéscomb 50 dkg
fűszerpaprika 2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
babérlevél 5 db
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
konzerv paradicsom 140 g
finomliszt 2 púpozott ek
káposzta 1 kg
víz 5 dl