Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-paprikás-hagymás ubi sali

Paradicsomos-paprikás-hagymás ubi sali
Paradicsomos-paprikás-hagymás ubi sali
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak úgy, ebéd-vacsora mellé, pláne nyáron, mikor szinte minden terem a kertben.:)

hozzávalók / 2 adag

A salátához

A salátaléhez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot, paprikát, uborkát és a hagymát vékony szeletekre szeljük.
  2. Ezeket rétegezzük, majd minden egyes réteg után gyengéden sózzuk, borsozzuk.
  3. Eközben összeállítjuk a levet. Az ecetet a vízzel, cukorral elkeverjük.
  4. Kb. 15 perc pihentetés után ráöntjük a salátalevet, majd petrezselyemmel megszórjuk bőven.
  5. Finoman összeforgatjuk, majd olívaolajat locsolunk a tetejére.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 25 322
elküldve: 2
receptkönyvben: 150
elkészítve: 9/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Csorbusz

Mióta szakács: 2012.05.30.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ecetes uborkasaláta, ubi sali vegyes zöldségekkel, hagymás uborkasaláta ecetesen

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

k.margaréta
k.margaréta Tue, 2012-07-31 07:37

Szia Csorbusz!

Szinte érzem a számban az ízét, pompás lesz! Köszönöm, hogy megosztottad a receptet!
Üdv
Margit

129
paradicsom 2 közepes db
paprika 2 db
uborka 30 dkg
lila hagyma 1 kis fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ecet 1 tk
víz 2.5 dl
cukor 3 teáskanál
olívaolaj 1 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint