Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos pisztráng

Paradicsomos pisztráng
Paradicsomos pisztráng
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta ettem volna egy kis halat, így rögtön két pisztráng receptet is kinéztem magamnak. A gombásat a lánykám nem eszi, a paradicsomosat pedig a párom nem szereti. Én jártam a legjobban, mert nekem jöhet mind. :o) Jól be is lakmároztam belőlük.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halfiléket megmossuk, és kéztörlővel leitatjuk a felesleges vizet róluk. Sózzuk, borsot darálunk rá, félretesszük.
  2. A paradicsomot apró kockára vágjuk, hozzá adjuk a finomra vágott fokhagymát, olívaolajat meg a petrezselymet.
  3. Egy mély tepsit kikenünk leheletnyi olajjal, belerakjuk a halat, 1-1 ág kakukkfüvet rakunk mindegyikre. Rákanalazzuk az ízesített paradicsomot, fóliával befedjük.
  4. Forró sütőbe tolva megsütjük.
  5. Citrom gerezdekkel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 230°C
  • tepsi mérete: 20x20x6 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 920
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült paradicsomos pisztráng, paradicsomos hal, paradicsommal sült pisztráng

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

206
pisztráng 50 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
paradicsom 20 dkg
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 3 teáskanál
petrezselyem 1 ek
kakukkfű 1 szál
citrom 1 db