Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos spenótos tészta

Paradicsomos spenótos tészta
Paradicsomos spenótos tészta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy fárasztó nap után villámgyorsan elkészíthető, bár nem a legszebb látvány, de annál finomabb.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott fokhagymát olívaolajon megpirítjuk. Közben vizet forralunk a tésztának.
  2. Hozzáadjuk a paradicsom konzervet (lehetőség szerint darabolt paradicsomból legyen), az alaplevet és a spenótot (darabos, nem püré), ízlés szerint fűszerezzük (só, bors, fűszerkömény, bazsalikom).
  3. Nagy lángon főni hagyjuk kb. 20 percig, majd adjuk hozzá a keményítőt, és csomómentesre keverjük. Miután kicsit besűrűsödött, levesszük a tűzről, és a főtt, lecsepegtetett tésztára öntjük.
  4. Reszelt parenyicával vagy valamilyen füstölt sajttal tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 596
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Jonas konyhája

Mióta szakács: 2015.03.01.
13 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

spenótos paradicsomos tészta, paradicsomos tészta spenóttal, fokhagymás paradicsomos tészta spenótosan

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

419
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 6 gerezd
konzerv paradicsom 400 g
marha alaplé 2 dl
spenót 500 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
étkezési keményítő 3 evőkanál
spagetti tészta 500 g
parenyica sajt 10 dkg