Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-zöldborsós gomba

Paradicsomos-zöldborsós gomba
Paradicsomos-zöldborsós gomba
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gombának ősszel van szezonja, de a csiperke egész évben kapható! Többféle, vegyes gombából is finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Teszek bele (aki szereti) egy kis csípős paprikát. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apróra vágott hagymát, gombát zöldborsóval olajon megdinszteljük.
  2. Amikor a hagyma már üveges, az egészet felöntjük paradicsomlével. Ízesítjük a babérlevél, bazsalikom, bors, só hozzáadásával. Amikor nagyon sűrű lesz és még a borsó kemény, akkor kis vízzel felöntjük, amíg puha nem lesz. A gombával együtt szépen megfőzzük, a vizet elpároljuk.
  3. Kellemes sűrűségű, szaftos, pörköltszerű, levesszük a tűzről.
  4. Tésztát főzünk ki: spagetti vagy eperlevél, fusilli tészta, stb. Ki mit szeret hozzá.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 131
elküldve: 0
receptkönyvben: 66
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Tésztásfül

Mióta szakács: 2013.10.24.
111 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Gombapörkölt, Vega pörkölt , Paradicsomos gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

104
csiperkegomba 30 dkg
zöldborsó 20 dkg
paradicsomlé 5 dl
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 1 ek
1 kávéskanál
bors 1 késhegynyi
bazsalikom 1 csipet
babérlevél 1 db
víz 2 dl