Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parázson sült báránycomb

Parázson sült báránycomb
Parázson sült báránycomb
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mert szeretjük.

Kissé furcsa története van ennek, ugyanis sütés közben 5 perc alatt odavert a jégeső. De utána megint lett parázs, s jól elvoltunk.

hozzávalók / 10 adag

​Pácléhez:

  • só, bors, hagyma
  • olaj, menta, vadcsombor, rozmaring, bor

ajánlat

Ha tepsiben készül, köretnek petrezselymes újkrumplit ajánlok, szabadban kenyeret paradicsomsalátával.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felső combokat kettévágjuk, a hártyáját lehúzzuk.
  2. Bevagdossuk csontig pár helyen. A vágásokba beleszurkálunk, s a szalonnacsíkokat meg a fokhagymákat beledugdossuk.
  3. A többiből páclét gyártunk, s beleáztatjuk a húsokat, vederbe tesszük, s 1 napra a hűtőben felejtjük.
  4. Parázson vagy tepsiben sütjük pirosra, locsolgatva a maradék páclével. Ha tepsiben sütjük, gyakran forgatjuk, s időnként borral locsoljuk.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 197
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Fakanalas

Mióta szakács: 2012.12.20.
12 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
konyha: erdélyi
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 10 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült báránycomb, fűszeres báránycomb, báránycomb parázson sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!