Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parizeres hernyók

Parizeres hernyók
Parizeres hernyók
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját ötlet! :)

hozzávalók / 3 adag

Tetszés szerinti mennyiségek:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát kifagyasztjuk, és kb.1-2 ujjnyi vastagságra felcsíkozzuk a hosszabbik felénél, hogy jó hosszú csíkjaink legyenek.
  2. A parizert és sajt szeleteket is felcsíkozzuk kb. egyformára. Egy csík sajtot, amit megkenünk mustárral, beleteszünk 2 csík parizer közé, és beletekerjük a tésztába.
  3. Egy kicsit srégen kezdjük a tekerést úgy, hogy egy picit egymásra érjen a tészta, a végeken is jól összenyomkodjuk, hogy ne folyjon ki a sajt.
  4. Felverjük az egész tojast, és bekenjuk a "hernyócskákat".
  5. Addig sütjük előmelegített sütőben, ameddig szépen megpirulnak.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 28X32 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 606
elküldve: 2
receptkönyvben: 195
elkészítve: 1/8
Facebookon megjelent: -

szakács

palice

Mióta szakács: 2011.02.16.
47 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

parizeres párna, sajtos leveles, húsos leveles kifli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!