Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párizsi-fasírt káposztasalátával

Párizsi-fasírt káposztasalátával
Párizsi-fasírt káposztasalátával
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ezer éves szakácskönyvben találtam ezt a receptet. Hát kipróbáltam, mert nem tudtam elképzelni, milyen lehet a párizsiból készült fasírt. Nem vészes. :))

hozzávalók / 4 adag

A fasírthoz

A salátához

Az öntethez

ajánlat

Főzelék feltétnek is jó.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a salátát készítjük el, hogy az ízek összeérjenek. Szeleteljük fel a káposztát, almát, paprikát és az újhagymát. A répát reszeljük le, forgassuk össze az egészet.
  2. Az öntet hozzávalóit keverjük el, és öntsük a salátára. Szintén forgassuk össze, lefóliázva rakjuk a hűtőbe legalább 2 órára.
  3. A fasírthoz valókat gyúrjuk össze, és osszuk el nyolc egyenlő részre. Formázzunk pogácsákat belőle, hempergessük meg a kenyérmorzsában.
  4. Rakjuk kiolajozott sütőlemezre, és forró sütőbe rakva süssük meg.
  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x2 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 513
elküldve: 1
receptkönyvben: 97
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
735 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

párizsiból készült fasírt salátával, fasírt párizsiból káposztasalátával, párizsis fasírt

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

430
párizsi 30 dkg
újhagyma 3 db
fokhagyma 1 gerezd
tojás 1 db
zabpehely 2 ek
sárgarépa 1 kis db
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
koriander 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
panko 3 ek
szőlőmagolaj 1 ek
káposzta 30 dkg
alma 10 dkg
sárgarépa 5 dkg
kápia paprika 1 db
újhagyma 3 db
petrezselyem 0 ízlés szerint
majonéz 3 ek
barna cukor 3 ek
citromlé 2 ek
2 csipet
bors 0 ízlés szerint