Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párizsi szelet újragondolva

Párizsi szelet újragondolva
Párizsi szelet újragondolva
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párizsi szelet vagy sem, mi így hívjuk, több kísérletezés után, hiszen az alapötlet innen indult. Krumplipürével tálaljuk.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Kovászos uborka és paradicsom nagyon megy hozzá!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felcsíkozzuk.
  2. A lisztet tányérba öntjük. A tojásokat felverjük, majd adunk hozzá egy kis tejet. Közben felrakhatjuk az olajat.
  3. A csirkemellcsíkokat megfűszerezzük, majd először lisztben, majd a tojásos tejben megforgatjuk, és újra a lisztben és újra a tojásos tejben, és mehet is az olajba!
  4. Ha szép barnára sült az egyik fele megfordítjuk, majd ha mindkét fele szép barna, akkor kivehetjük az olajból.
  5. Krumplipürével tálaljuk.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 111
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

slipknotfan

Mióta szakács: 2014.09.13.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Reform párizsi szelet újragondolva, lisztes tojásbundás hús, párizsi csirkemell, csirkehús lisztes-tojásos bundában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

752
csirkemell filé 1 db
finomliszt 5 evőkanál
tojás 2 db
tej 1.5 dl
tárkony 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl