Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párizsis saláta

Párizsis saláta
Párizsis saláta
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (14)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mert, hogy a párizsit nem csak a szendvicsben kell elképzelni, hanem egy remek salátában is megállja a helyét! Próbáljátok ki ezt a receptet, és teljesen új megvilágításba helyezi ezt a felvágottat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes vágható alapanyagot felkockázzuk, és egy nagy salátástálba öntjük, majd jól összekeverjük.
  2. Ráöntjük a joghurtot, a majonézt és a mustárt.
  3. Sózzuk-borsozzuk, és jól összekeverjük az egészet.
  4. Tálalásnál még megszórhatjuk friss metélőhagymával.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 37
össznézettség: 31 069
elküldve: 6
receptkönyvben: 231
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
962 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

párizsis krumplisaláta, vegyes saláta

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

253
párizsi 20 dkg
lila hagyma 1 közepes db
csemegeuborka 3 közepes db
főtt tojás 1 db
burgonya 10 dkg
joghurt 2 ek
majonéz 4 ek
mustár 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
metélőhagyma 1 ek