Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párizsis töltött zsemle

Párizsis töltött zsemle
Párizsis töltött zsemle
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt régen egy gyerekszakácskönyvünk, abban volt ez a recept. Anyu régen nagyon sokszor csinálta nekünk, az egész család kedvence volt. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Zsemle tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk.
  2. Az alapanyagokat összekeverjük és a zsemlébe töltjük.
  3. Sütőpapíron középlángon először a tetők nélkül megsütjük, az utolsó 2 percre a tetővel együtt sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x30 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 267
elküldve: 2
receptkönyvben: 270
elkészítve: 10/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Nicky&Ati

Mióta szakács: 2012.02.05.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

húsos zsemle, töltött zsemle, párizsis sajtos zsemle melegen

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kadara
kadara / kadara Tue, 2013-02-19 17:47

Az ugye normális, hogy 10 perc sütés után tiszta ropogósra sül a zsemle, kopogós-ropogósra?

369
párizsi 10 dkg
sajt 5 dkg
zsemle 4 db
tejföl 175 g
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 teáskanál