Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pármai sonkával töltött csirkerolád

Pármai sonkával töltött csirkerolád
Pármai sonkával töltött csirkerolád
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A TV Paprikában láttam egyszer ezt a receptet.

hozzávalók / 2 adag

  • 4 csirkemell
  • 4 szelet pármai sonka
  • 4 szelet bacon
  • 4 gerezd fokhagyma
  • fél csokor petrezselyem
  • fél dl olívaolaj
  • durvára őrölt bors

ajánlat

Én most párolt zöldséggel és zöld salátával kínáltam a húst, de akár rizzsel és sült burgonyával is megállja a helyét. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vastag csirkemelleket félbevágjuk, és óvatosan kiklopfoljuk a szeleteket. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
  2. Mindegyik húsra ráhelyezünk egy-egy szelet pármai sonkát.
  3. Az olívaolajba tesszük az apró karikára vágott fokhagymát, és a felaprított petrezselymet.
  4. Ezzel a fokhagymás-petrezselymes olajjal megkenegetjük a sonkák tetejét, majd feltekerjük a csirkét.
  5. Ezután a roládokat körbetekerjük baconnel, majd kevés vajban minden oldalát pirosra sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 874
elküldve: 22
receptkönyvben: 436
elkészítve: 6/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Auringonkukka

Mióta szakács: 2011.10.03.
61 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

baconbe tekert pármai sonkás csirke, sonkával töltött csirkemelltekercs, sonkás csirketekercs

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Adruskah
Adruskah Thu, 2013-09-12 04:51

Nagyon guszta elfogom kesziteni. Koszonom elore is.
Udv: Adri

Picantéria
Picantéria / Picantéria Sat, 2013-08-31 18:48

Köszönöm a receptet. Megy is a receptkönyvbe. Nekem a kloffolás után is egy picit vaskosak voltak a tekercsek ezért sütés közben kettévágtam őket, hogy a belsejük is átsüljön és így sem száradt ki a husi. Nagyon jól sikerült a feleségem és a gyerekek is ezt erősítették meg.