Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános carbonara spagetti

Parmezános carbonara spagetti
Parmezános carbonara spagetti
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors tejszínmentes carbonara recept, hogy ne keressem mindig újra.

hozzávalók / 2 adag

Carbonara

Spagetti

ajánlat

Egy jó palack fehérborral. 

Szólj hozzá!

elkészítés

Carbonara

  1. A szalonnát lepirítjuk, és félretesszük 10 percre.
  2. Szétválasztunk három tojást, és a sárgáját egy tálba tesszük, a negyediket pedig egészben melléütjük. Összekeverjük a reszelt sajttal, borssal és a már nem forró szalonnával.

Spagetti

  1. Megfőzzük a tésztát sóval és olajjal a csomagoláson írtak szerint.
  2. Egy keveset elteszünk a tészta főzővízéből, majd leszűrjük, és a még meleg tésztát beleforgatjuk a carbonara mártásba. Ha túl száraznak találjuk, öntsünk hozzá egy keveset főzővízből.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 307
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sajtospiritos

Mióta szakács: 2014.06.10.
57 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

spaghetti carbonara

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1289
tokaszalonna 10 dkg
parmezán sajt 15 dkg
tojássárgája 3 db
tojás 1 db
bors 1 csipet
spagetti tészta 250 g
2 teáskanál
olívaolaj 2 ek