Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános csirke

Parmezános csirke
Parmezános csirke
32 perc / előkészület: 10 perc főzés: 2 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és finom étel. 

hozzávalók / 3 adag

Hús

Spenót

Szólj hozzá!

elkészítés

Hús

  1. A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, tepsibe tesszük, kevés olajjal meglocsoljuk. Tetejére szeletelt mozzarellát, csíkokra vágott aszalt paradicsomot és frissen reszelt parmezán sajtot teszünk.
  2. 170 fokos sütőben hőlégkeverésen 20 perc alatt megsütjük.

Spenót

  1. Az olajon megfuttatjuk a szeletekre vágott fokhagymát, rádobjuk a parajleveleket, sózzuk, borsozzuk, és 1-2 perc alatt megfonnyasztjuk őket.
  2. A hús mellé adjuk.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 25x20 cm
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 410
elküldve: 0
receptkönyvben: 76
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos csirke, parmezán sajtos csirkemell, parmezános csirke spenóttal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

402
csirkemell filé 40 dkg
mozzarella 10 dkg
szárított paradicsom 3 db
parmezán sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
spenót 20 dkg
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
1 csipet
bors 0 ízlés szerint